Image by Jennifer Schmidt

Villkor & Info

Minimiantal: 10

 

Vi ser helst att ni beställer samma meny till hela sällskapet med undantag av specialkost och allergier.

Priser och betalning

 

Varje vara anges med pris exklusive moms. I summeringen kan du se det totala priset inklusive moms och ev utkörningsavgifter.

 

Ångerrätt
Ångerrätt enligt lagen om distansavtal gäller inte servering, catering eller någon annan liknande tjänst, och därför heller ej hos oss.

 

Privat Policy, integritetspolicy
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post info@kummin.nu

 

Leveranser
Vi levererar måndag till söndag. Beställning kan göras senast 3 dagar i förväg. Vårt absoluta mål är att leverera på utsatt tid men vi reserverar oss för eventuella dröjsmål till följd av trafikproblem. Vårt utkörningsområde innefattar Umeå med omnejd.

 

Produkter
Vi har som mål att alltid hålla sidan uppdaterad för eventuella förändringar i produktutbudet men vi reserverar oss för att vissa produkter eller råvaror kan vara slut i lager och ersätts av råvara/produkt med liknande smak och funktion.

 

Betalning
Alla beställningar på kummin.nu är bindande. Betalning ska ske i svenska kronor.
Momsen på livsmedel är 12 % och för utkörning är momsen 25 %. Kvitto och momsspecifikation finns på bekräftelsemailet som skickas i samband med ditt köp.

 

Villkorsändringar
Vi har rätt att ändra dessa villkor.

 

Kontaktuppgifter
Cumminmat i Umeå AB ägs och drivs av org nr 556688-8193, kan du kontakta på info@kummin.nu Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Faktura

Kortbetalning