Måndag:

  •  Texas chili på högrev med bönor och linser. Serveras med vitlökssås och nachos.
  •  Ugnsbakad kummel med vitvinssås, blancherade grönsaker och kokt potatis.
  •  Veg: Bönotto med stekt svamp

Tisdag:

  •  Kummins potatisbullar med bacon och rårörda lingon
  •  Kycklingfilé med bbq-sås, rostad majs och vitlök/peppar-creme
  •  Veg: Potatis- och grönkålsgratäng

Onsdag:

  • Skinkstek med 3x äpplen ( äpple, äppelsky och äppelmos) 
  • Senapsströmming med potatismos, rårörda lingon och brynt smör
  • Veg: Bakad brysselkål med asiatisk dressing 

Torsdag:

  • Thailändska risbiffar m wokade grönsaker och söt chilisås.
  • Cornflakes-och kokospanerad kyckling med mango/curry-sås  och ris.
  • Majs-och bönbiffar med chilimajo och picklade grönsaker.

Fredag:

  • Smörgåstårta 
  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås
  • Vegetarisk lasagne med svamp, palsternacka och fänkål.