Parkettsalen

parkettsalen
Parkettsalen med sina 494 m² är en ytterst flexibel lokal som används främst för föreläsningar men även för ett stort antal events där närheten till lokalen Showroom genom två dragväggar ger unika lokalegenskaper. Lokalen hyrs tom, men vår vanligaste dukning är för föreläsningar då stolar för biosittning ingår.
Gäster sittande 150
Gäster mingel 150
Lokalyta 500 m²

Relationen 1-4

relationen
Den här konferenslokalen ger dig möjligheten att anpassa konferensen efter antal deltagare och syfte med mötet. De fyra identiska lokalerna på respektive 40m² kan antingen hyras enskilt eller anpassas genom dragväggarna som skiljer dem åt. Kombinera din konferens med en workshop eller gruppdiskussioner, vi hittar tillsammans den bästa lösningen för ditt möte.
Biosittning: 40-180
Skolsittning: 24-80
Lokalyta: 40-160 m²

Brainroom

brainroom-nolia
Här har du och dina kollegor möjligheten att skriva ned allt på bordsskivan och väggarna, låt idéerna spruta!
2-6 gäster
Lokalyta: 15 m²

Showroom

showroom1
432 kvadratmeter fördelade på 9×48 meter ger lokalen dess speciella utformning med fördelar som garagesportssluss, in & utlastning är detta en lokal som fått mycket beröm av eventbyråer från hela Sverige. Genom två dragväggar som kan öppnas mot Parkettsalen har Showroom unika möjligheter till ytterligare 494 m² yta. Perfekt för föreläsningar i kombination med utställningar eller workshops, fungerar bra som utställningslokal, mindre mässor eller nylansering av produkter.
Biosittning: 250
Skolsittning: 100 gäster
Lokalyta: 494 m²

Hall 2, Fotbollshallen

fotbollen-hall2
Detta är en lokal som har enorma möjligheter för större arrangemang, både Umeå Galan och Julfesten genomför sina bjudningar här. Totalt har hallen en yta på 2800m² och kan ta upp emot 1500 sittande gäster och 3000 stående. Under Stora Nolia används det även som mässhall.
Sittande: ca 1300
Stående: ca 3000
Lokalyta: 2800 m²

Kaizen

kaizen
Kaizen är en av våra mindre lokaler på 18m², anpassat för den mindre gruppen där vi erbjuder våra gäster en ljus miljö med fönster längst hela sidan. Det är möblerat med ett ståbord samt barpallar för att uppmuntra aktivitet.
4-12 gäster
LifeSize videokonferenssystem
Lokalyta: 18 m²

Omtanken

omtanken2
Omtanken med sina 63m² har en härlig rymd och en mindre scen längst fram i lokalen. Den används främst för mindre föreläsningar och kurser men funkar utmärkt för en mindre utställning eller workshop. Videoprojektor i taket samt tillgång till mikrofon, hörslinga och ljud.
Biosittning: 70 pers Skolsittning: 40 pers
Lokalyta: 63 m²

Onlineroom

onlineroom
Spara tid, pengar och miljö genom att välja en videokonferenslösning, vår tids sätt att mötas. Möt dina kollegor och kunder online och se fördelarna med att slippa resa samt möjligheterna med att ersätta telefonsamtalet, nu kan du tyda både kroppspråk och tonfall. Att hålla utbildningar, kundmöten, konferenser eller intervjuer via video är både enkelt och effektivt.
4-10 gäster
Lokalyta: 18 m²