Bufféluncher – Kommande veckomenyer

jan 2019

  • Lunchbuffé v. 4

    Måndag:

    •  Texas chili på högrev med bönor och linser. Serveras med vitlökssås och nachos.
    •  Ugnsbakad kummel med vitvinssås, blancherade grönsaker och kokt potatis.
    •  Veg: Bönotto med stekt svamp

    Tisdag:

    •  Kummins potatisbullar med bacon och rårörda lingon
    •  Kycklingfilé med bbq-sås, rostad majs och vitlök/peppar-creme
    •  Veg: Potatis- och grönkålsgratäng

    Onsdag:

    • Skinkstek med 3x äpplen ( äpple, äppelsky och äppelmos) 
    • Senapsströmming med potatismos, rårörda lingon och brynt smör
    • Veg: Bakad brysselkål med asiatisk dressing 

    Torsdag:

    • Thailändska risbiffar m wokade grönsaker och söt chilisås.
    • Cornflakes-och kokospanerad kyckling med mango/curry-sås  och ris.
    • Majs-och bönbiffar med chilimajo och picklade grönsaker.

    Fredag:

    • Smörgåstårta 
    • Rimmad oxbringa med pepparrotssås
    • Vegetarisk lasagne med svamp, palsternacka och fänkål.

     

  • Lunchbuffè v. 5

    Måndag
    Karlssons frestelse med dijoncreme och saltgurka.
    Bouillabaisse med aioli och krutonger
    Veg: Indiska linspannkakor med myntayoghurt

    Tisdag
    Kokt torsk med äggsås och kokt potatis
    Pakistansk Briani på lamm med gult ris och korianderchutney
    Veg: Prästost-gratinerad broccolipaj med stora vita bönor.

    Onsdag
    Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis.
    Småländska kroppkakor med smör och rårörda lingon.
    Veg: Svamp-och quinoabiffar med aioli och rostad potatis

    Torsdag
    Sotad fläskkarré med bearnaisesås, ratatouille och ångad småpotatis
    Ärtsoppa & pannkaka
    Veg: Svamp- och mozzarellafylld cannelloni med tomatsås.

    Fredag
    Gubbröra med Kummins kavring.
    Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon och brynt smör
    Veg: Vegetarisk moussaka

  • Lunchbuffè v. 6

    Måndag:

    • Ugnsbakad fläsksida med glasnudelsallad och ingefärsmajonnäs.
    • Vitvinspocherad sejrygg med skaldjurssås och kokt potatis.
    • Veg: Falafel med harissa, vitlökssås, picklad rödlök, sallad och tortillabröd.

    Tisdag:

    • Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon.
    • Öbergs vitlökspanerade kyckling med kokt potatis och rödlökscreme.
    • Veg: Indisk daal med ris, rostad lök och picklade gröna tomater.

    Onsdag:

    • Fiskgratäng med curry, tomat och purjo.
    • Kummins Leverbiff med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis.
    • Veg: Paj med kronärtskocka och fetaost.

    Torsdag:

    • Koreansk köttfärs med kimchi, ris, broccoli och sesam-marinerad gurka.
    • Fläsklägg med rotmos och grovkorning senap.
    • Veg: zucchiniplättar med tomat-och avokadoröra.

    Fredag:

    • Olles laxlasagne
    • Thaicurry med kyckling och basmatiris
    • Veg: Vit bönburgare marinerade bönor och gurkyoghurt med grön tabasco och chili.

feb 2019

  • Lunchbuffè v. 7

    Måndag:
    Boeuf Bourguignon med potatispuré
    Parmesanbakad kycklingfilé m pestocréme o rotfrukter
    Veg: Gulasch m bönor o linser. Serveras med vitlöksgräddfil

    Tisdag:
    Indisk kyckling spenat, tomat och kokos.
    Biff Lindström med stekt ägg, sardellsmör, skysås och saltgurka.
    Veg: Grönsaksgratäng med ädelost och belugalinser

    Onsdag:
    Ugnsbakad koljafilé m ljummen gubbröra, dillsmör o krutonger.
    Piccata Milanese m tomatsås, linguine, parmesan.
    Veg: Paj med fetaost, spenat, kronärtskockor

    Torsdag:
    Laxwallenbergare med gröna ärtor, brynt smör, ärtskott och gräslöksmajo.
    Ärtsoppa & pannkaka.
    Veg: Kikärts- och grillad paprikabiffar med gurksallad

    Fredag:
    Lammfärsbiffar, rödvinssås, tzatziki.
    Rimmad torskrygg m räkor, ägg, dill och brynt smör
    Veg: Pasta med svamp, zucchini, linser, bladspenat, vitvinssås

  • Lunchbuffé v. 1

    Personalen tar jullov från och med den 24/12 och vi öppnar restaurangen igen måndagen den 7/1.

    Vi önskar alla gäster en God jul och ett Gott nytt år.

buffeluncher-kummin-nolia